Blog

vánoční oslava v klubíku!

pečení a zdobení vánočních perníčků

Naši nejstarší kluci se pustili do pečení perníčků a lineckého cukroví! S malými dětmi jsme potom cukroví ozdobili a moc se jim to povedlo!

mikuláš v klubíku!

V klubíku nás navštívil Mikuláš s čertem a andílkem a pro ty, kteří si připravili básničku, nebo písničku měl přichystaný balíček s ovocem a sladkostmi!

návštěva barber shopu

Naši nejstarší kluci jsou teď právě ve věku, kdy se rozhodují, co po základce.. často se tomuto faktu nevěnuje u nich doma pozornost a končí ve svých 15ti letech na pracovních úřadech. Proto pro ně Roza připravila návštěvu v opravdovém Barber shopu Alessandro, kde nám majitel holičství představil své holičské techniky, provedl kluky svým Barber shopem a nakonec jim zhotovil i topový sestřih. Vše se svým týmem nám věnoval jako sponzorský dárek. OBROVSKY DĚKUJEME za velkou inspiraci pro naše kluky.

Příprava na vánoční čas

S dětmi se pomalu připravujeme na Vánoční čas. Kreslili jsme vánoční obrázky a tvořili vánoční a adventní věnce!

první boxerský trénink

Dnes k nám zavítal náš nový trenér, Kevin Godla, několikanásobný mistr ČR v klasickém boxu a proběhl první trénink, přímo v klubovně! Jen pro informaci, Kevin zorganizoval trénink pro naše děti úplně zdarma – ze své dobré vůle. Děkujeme!

halloween v klubíku!

Společně s velkýma klukama jsme pro naše prcky připravili pořádnou Hallowenskou stezku odvahy!